Naš tim

Morana Marović
Odgajatelj

Rođena 1996. u Zagrebu. Osnovnu školu pohađala u Samoboru. Nakon završene Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn – smjer glazbeni razred, 2016., upisuje „Učiteljski fakultet“ u Zagrebu. Završila je i srednju glazbenu školu “Ferdo Livadić”, u Samoboru, smjer – udaraljkaš. Godine 2019. počinje raditi u Dječjem vrtiću Potočić, kao pomoćni odgojitelj, a nakon završetka fakulteta, 2020. godine, u istom vrtiću, dobiva mjesto kao odgojitelj – pripravnik. Udana, majka djevojčice.

Ime i prezime: Morana Marović

Godine staža: 2 godina radnog staža

Koja sve iskustva imate u radu s djecom 2 godine rada u DV Potočić, rad s djecom na glazbenim seminarima (udaraljke), rad u igraonicama i rođendaonicama, vođenje Dana otvorenih vrata u Glazbenoj školi “Ferdo Livadić”.

koje ste dodatne edukacije završili vezano uz rad s djecom ili koje koristite u radu s djecom. A završili ste ih van fakultetskog obrazovanja ili nakon. Edukacija Edulist: “Granice u odgoju” – kada, kako, koliko? Edukacija Ennea: Izvan Okvira

koje su visoke vrijednosti koje održavate ili razvijate u svom životu. Ljubav i prijateljstvo.

po kojoj izreci volite živjeti, ili koju često koristite ili se odnosi na Vas… Moja je: “Sreću možemo naći u najmračnijim trenutcima, samo se treba sjetiti upaliti svijetlo.”

Što bi ste poželjeli djetetu koje nakon vrtića polazi dalje u život kroz školovanje i rad? Da nikad ne odustane od svojih snova i da u svakom danu pronađe barem malo radosti.

Što bi ste generalno poželji roditeljima djece s kojima živite svaki dan na vašem poslu? Vrijeme leti. Dok čekate da prođu sve faze, nemojte propustiti njihovo djetinjstvo.

Što još imate za nadodati: Djeca su naše najveće bogatstvo. A ljubav koju nam pružaju prava je čarolija.