Skupine

Ježići

Jaslička skupina od 12 mj do 36 mjeseca

JEŽIĆI – MJEŠOVITA JASLIČKA SKUPINA Šumom šumi, šumom šuška Mala crna smeđa njuška… Baš kao mali jež tako i mi šuškamo, njuškamo, istražujemo, slikamo, plešemo, pjevamo i u igri dane provodimo. Mi smo oni koji smo tek nedavno prohodali i svoje prve riječi progovorili. Mi smo i oni malo stariji koji vrtićki svijet malo bolje poznajemo. Zajedno činimo mješovitu jasličku skupinu, koja sa svojim odgajateljicama svaki dan stvara nova prijateljstva.

Pročitajte više

Zmajčeki

od 2 do 4 godina

Uzbudljiv i oku ugodan prostor djecu potiče na rad i samoinicijativno učenje. Kvalitetni materijali u sobi dnevnog boravka omogućuju da se dijete osjeća sigurno, zadovoljno, motivirano i sretno. Atraktivne aktivnosti ključ su za poticanje mašte i kreativnosti. Izbjegavajući šablone, gledajući očima djeteta potičemo djecu da izražavaju svoje doživljaje kroz različite likovne medije. ISTRAŽIVAČKE AKTIVNOSTI često su i najdraže dječje aktivnosti. Potiču maštu, promišljanje, konstruktivno učenje. To su aktivnosti koje indirektno.

Pročitajte više

Ptičice

od 4 do 5 godina

Trudimo se svakodnevno prepoznati što djecu zanima, kako razumiju svijet i pojave koje nas okružuju te na tom tragu isplanirati, organizirati i pripremiti prostor u kojem provode veći dio svoga dana. Djeca uče čineći, koristeći sva svoja osjetila te na takav direktan i aktivan način stvaraju poveznice između onoga što već znaju, ali i nadograđuju već postojeća znanja. Igra, kao najprirodniji oblik učenja za djecu rane dobi, prožima sve aktivnosti..

Pročitajte više

Krijesnice

od 5 godina do polaska u školu

Ovdje ide kratki tekst koji se prikazuje na stranici skupine…. Ovdje ide kratki tekst koji se prikazuje na stranici skupine…. Ovdje ide kratki tekst koji se prikazuje na stranici skupine…. Ovdje ide kratki tekst koji se prikazuje na stranici skupine…. Ovdje ide kratki tekst koji se prikazuje na stranici skupine…. Ovdje ide kratki tekst koji se prikazuje na stranici skupine….

Pročitajte više